المقادير
صدور دجاج مقطع على شكل اصابع رفيعه
كوسه دوائر
فلفل بارد
بروكلي
كريمة الخفق نصف العلبه
جبنه سائله تقريبا ثلاث ملاعق
بصله وفصين ثوم
بهار وفلفل احمر واسود وشوية كركم
ملح
وزيت
طبعا الفراخ والخضار على حسب الكميه اللي تحبي
اول حاجة نحمر الفراخ مع البصل والثوم لغاية ما يبقا لونه ابيض
وبعدها نضيف الخضار
ونضيف كوسة و مياة شوية مش كثير ونخليه على نار لغاية مايستوى وينشف الماء تماما
ونسلق المعكرونه ونضيف لها زيت وملح
وهذا الشكل النهائي