[center]الطريقة سهلة وسريعة
تغسلي الفراخ وتنظفيها من جوة
تقطعي بطاطس مكعبات صغيرة
وتفرمي في فرامة البصل جزر+ فلفل رومي+ كزبره خضراء+ ثوم+ بصل
تخلطي المقادير السابقة مع بعض مع إضافة الملح والبهارات وقليل من زيت الزيتون وإذا حبيتى شوية دبس رمان
ودى صورة الخلطة
تحشي الفراخ بالخلطة السابقة
وإذا زادت الخلطة حطيها فوق الفراخ من برا
بعدين لفيها بورق الفويل زى الصورة بالظبط وحطيها في صينية وحطيها بالفرن ممكن تأخذ 45 دقيقة أو ساعة حتى تستوي حسب حرارة الفرن
أهم حاجة راقبيها كويس عشان ما تتحرقش
وهنا بعد ماخرجت الصينية من الفرن وفتحتى ورق الفويل
هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 640x480. |
وهنا صورة من قريب
وهنا بعد ماحطيتها على الرز الأحمر لأنه أطعم من الأبيض
هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 640x480. |
وهنا صورة من قريب
وبالهنا والشفا
[/center]